RESEARCH CHEMICALS TEAM BLOG

Adderall Nederland

Inhoudsopgave

Adderall nederland

De meeste mensen kennen adderall wel van naam, vooral uit amerikaanse series of films want daar komt het ook vandaan, maar wat is het eigenlijk precies?

In deze blog wordt beschreven wat adderall precies is, wat het doet, waar het goed voor is en nog wat meer.

Inhoudsopgave:
 • Wat is adderall nederland?
 • Waar werkt adderall voor?
 • De doseringen van aderall
 • Wat zijn de bijwerkingen van adderall
 • Een adderall verslaving
Producten Medicijnen Medicijnen Producten Producten

Wat is adderall nederland?

Adderall is net als Mydayis een handelsnaam die wordt gebruikt voor een combinatiegeneesmiddel.

Dit medicijn bevat 4 zouten die amfetamine bevatten, een daarvan is de bekende dextroamfetamine. Amfetamine is ook wel bekend als speed.

Adderall en methamfetamine zijn bijna identiek qua chemische structuur, alleen is adderall veel minder sterk.

Adderall wordt in Amerika gebruikt als medicijn voor ADHD en narcolepsie, er wordt dan een hoeveelheid voorgeschreven van ongeveer 10 – 30 mg per dag.

Net zoals hier in Nederland is er een recept nodig om de medicinale versie van adderall Nederland te verkrijgen. Men maakt dan een afspraak bij een gespecialiseerd arts om zo een recept te krijgen en de adderall Nederland op te halen bij de apotheek.

Adderall Nederland  is in Nederland niet verkrijgbaar, het medicijn wat het meest in de buurt komt is bekend onder de naam dexamfetaminesulfaat. Adderall kopen op een legale manier kan dus niet.

In Nederland is adderall verboden, het valt ook onder de opiumwet omdat er verschillende amfetamine stoffen in zitten wat onder stimulerende middelen valt. Adderall Nederland  bestellen of adderall kopen op een legale manier kan dus niet.

Adderall Nederland wordt in Nederland ook niet voorgeschreven als medicatie, wat het dichts in de buurt komt is zoals eerder genoemd de dexamfetamine. Deze twee stoffen zorgen er beide namelijk voor dat de aanmaak van noradrenaline en dopamine gestimuleerd wordt.

Waar werkt adderall Nederland voor?

Adderall wordt in Amerika gebruikt als medicijn voor ADHD en narcolepsie. In Nederland worden de medicijnen ritalin, concerta, dexamfetamine en atomoxetine gebruikt. Wat adderall precies doet gaat hieronder uitgelegd worden.

ADHD | Adderall Nederland 

ADHD is ookwel bekend als aandachtstekort met hyperactiviteit. Medicatie voor ADHD is alleen symptoombestrijding en lost de ADHD niet op, maar maakt het leefbaarder. Met of voordat er medicatie wordt voorgeschreven is er ook gedragstherapie nodig. In de USA mag het al vanaf 3 jaar worden gegeven als medicijn.

Adderall Nederland heeft effect op het centrale zenuwstelsel en de hersenen wat positief kan zijn omdat het helpt met concentratie en hyperactiviteit, maar het kan ook nadelen hebben zoals hoofdpijn, droge mond, hele nacht wakker blijven en duizeligheid. Daarnaast kan het de groei van een kind beperken, en bij volwassenen effect hebben op het libido en seksuele handelingen (impotentie).

Dus nogmaals deze aandoening wordt het beste bestreden met therapie er naast, het wordt dus niet gezien als wondermiddel.

Narcolepsie | Adderall Nederland 

Narcolepsie is een slaapziekte, er zit een verstoring in het slaap en waak ritme. Iemand met deze slaapziekte krijgt letterlijk een onbedwingbare slaapaanval, dit kan enorm belemmerend zijn in het dagelijkse leven en ook gevaarlijk.

Deze slaapaanvallen lijken op flauwvallen, het kan getriggerd worden door een heftige emotie zoals erg boos worden, schrikken of hard lachen. Patiënten met de slaapziekte hebben baat bij adderall omdat het een stimulant is en het onderdrukt moeheid.

Samengevat | Adderall Nederland 

Kortom, adderall zorgt ervoor dat mensen met ADHD beter geconcentreerd kunnen blijven, naast het betere concentreren is er ook sprake van vermindering van hyperactiveit.

Het is een stimulans voor de hersenen en het centrale zenuwstelsel. Wel wordt er ook gewaarschuwd om geen koffie te drinken met adderall, omdat de bijwerkingen door de cafeïne kunnen versterken. Dit kan resulteren in een erg hoge hartslag of verhoogde bloeddruk.

De doseringen van adderall Nederland

Afhankelijk van waar adderall voor gebruikt wordt zijn de doseringen aangepast. Hieronder wordt toegelicht hoe dat precies zit.

Dosis bij ADHD | Adderall Nederland 
 • Kinderen van 3 tot 5 jaar beginnen met 2,5 mg wekelijks om te wennen
 • Kinderen boven de 6 jaar 5 mg 1 tot 2 keer dagelijks
 • Bij volwassenen is het ook beginnen bij 5 mg 1 tot 2 keer per dag

 

Naast normale adderall heb je ook nog adderall XR wat ook goedgekeurd is om te geven vanaf 3 jaar oud. Adderall XR is een sterkere variant die je maar 1 keer per dag moet innemen.

Dosis bij narcolepsie | Adderall Nederland
 • Kinderen van 6 tot 12 jaar beginnen met 5 mg per dag van het middel
 • Voor 12 jaar en ouder begint de dosering bij 10 mg per dag

 

Het beste is om te blijven bespreken met de arts hoe dit medicijn effect heeft op het lichaam. Na de diagnose en contact kan de dosering van de simulanten verhoogd worden of verlaagd.

Adderall Kopen Adderall Bestellen Ritalin Apotheek Apotheek Apotheek

Wat zijn de bijwerkingen van adderall Nederland 

In de USA wordt adderall al voorgeschreven aan kinderen met ADHD vanaf 3 jaar, terwijl er in Nederland pas vanaf 6 jaar ritalin wordt voorgeschreven.

In 2006 was er een nieuwsbericht vanuit Washington dat er werd gewaarschuwd voor het gebruik van adderall omdat er steeds meer kinderen en jongeren kwamen met vervelende bijwerkingen.

Aangezien adderall een mix is van verschillende amfetamine-achtige stoffen zijn risico’s zeker niet uitgesloten. Hieronder is een lijstje van de bekende bijwerking en risico’s.

 • verminderde eetlust
 • slapeloosheid
 • depressie klachten
 • slaapproblemen
 • kan verslavend werken
 • verlaagd het reactievermogen
 • neerslachtig voelen
 • hartproblemen
 • overdosis
 • hoge bloeddruk
 • hersenbloeding

 

Een verslaving ligt ook op de loer bij adderall gebruik. In de USA wordt er volop in gehandeld waaronder studenten op middelbare scholen omdat het geneesmiddel voor mensen zonder ADHD als stimulerend middel werkt, net als amfetamine.

In Nederland wordt het ook steeds populairder als party drug omdat het dus vergelijkbaar is met amfetamine of speed maar met minder heftigere symptomen in tegenstelling tot speed of methamfetamine.

Een adderall verslaving
Zoals we nu weten is adderall een stimulerende middel wat een amfetamine effect kan hebben op mensen die geen ADHD hebben. Er wordt mee gehandeld op scholen en het wordt gebruikt als partydrug. Op deze manier ontwikkelen er steeds meer verhalen rondom verslaafd raken aan deze producten. Enkele verschijnselen waar je uit kunt leiden dat iemand verslaafd is:

een steeds grotere dosis nodig hebben
zich niet meer alert kunnen voelen zonder de drug
er mee willen stoppen maar het lukt niet
niet meer kunnen werken zonder de adderall
geen lange tijd meer zonder kunnen
andere zaken verwaarlozen om maar aan adderall te komen

Conclusie
Het is een feit dat adderall een soortgelijke werking heeft net als amfetamine alleen wat minder heftig. Desondanks is verslaafd er aan raken net zo riskant en vervelend.

Gelukkig kunt u een verslaving behandelen door met iemand te praten en wellicht in therapie te gaan. Nu u deze blog heeft gelezen weet u hopelijk meer over adderall en wat het nu eigenlijk is.

Het is erg te vergelijken met hoe wij in Nederland dexamfetamine kennen, maar dan met net wat andere stofjes en benaming . Zoals eerder vermeld is het kopen van adderall in Nederland illegaal, maar gezien u op onze site van research chemicals team een blog aan het lezen bent kunnen wij het niet laten om u te vragen een verder kijkje op de site te nemen.

Wij verkopen namelijk research chemicals voor onderzoeksdoeleinden die u gemakkelijk krijgt thuisbezorgd. Let wel, het is niet voor menselijke consumptie. Alvast bedankt!

Adderall kopen kunt u via het internet doen. Als u een verstandelijke beperking heeft dan heeft u waarschijnlijk geen recept nodig bij de apotheek. Als u medicijn gebruikt dan kunt u bijwerkingen verwachten. Adderall bestellen kan online, u kunt geen adderall bestellen bij een apotheek tenzij u een recept heeft. Wij zijn niet zoals al die andere apotheken.

U kunt Adderal online in onze online apotheek. Wij zijn een online apotheek omdat we onze producten online verkopen, dat maakt ons een online apotheek. Een ander medicijn of andere medicijnen kunt u ook bestellen.

Snelle links leiden tot snelle aankopen. U kunt veilig betalen en voor 16:00 = volgende dag in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ritalin-vervanger
AL-LAD KOPEN

BEGIN MET SHOPPEN

Bezoek onze winkel en ervaar zelf het gemak van het Research Chemical Team!

nl_NL