RESEARCH CHEMICALS TEAM BLOG

Alprazolam

✦ Alprazolam ✦

Beste dames en heren, als eerste, welkom op de website van research chemicals team!

Wij zijn een research chemical site die gespecialiseerd is in de meest populaire research chemicals die vandaag op de markt aangeboden worden. Dus als u op zoek bent naar research chemicals dan bent u zeker op het juiste adres.

Wij hebben namelijk een heleboel verschillende soorten research chemicals die u makkelijk kunt bestellen op onze website.

In dit artikel gaan wij ons focussen op een bepaalde soort research chemical die onder de benzodiazepinen groep valt namelijk,

Alprazolam

Alprazolam is een benzodiazepinen die vooral gebruikt word tegen sociale fobie en voor de ontspannen werking die dit geneesmiddel met zich mee en wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld angst stoornissen te behandelen.

Omdat u Alprazolam alleen kunt kopen bij de apotheek op een recept van de dokter, hebben wij een research chemical in ons assortiment die precies hetzelfde werkt als Alprazolam, namelijk Flualprazolam pellets.

In deze blog gaan wij u vertellen over wat benzodiazepinen precies zijn, wat Alprazolam precies met u doet, hoe u dit innemen moet, de mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden en verdere informatie over dit geneesmiddel.

Bestel nu eenvoudig flualprazolam pellets ✦ 

Alprazolam

Inhoudsopgave

Sint-Janskruid

Wat zijn benzodiazepinen zoals Alprazolam?

Benzodiazepinen worden ook wel benzo’s genoemd. Benzodiazepinen zijn bepaalde soorten medicijnen die een rustgevende en ontspannen werking hebben en worden vooral gebruikt als slaappillen, kalmeringsmiddelen, tegen angst of paniekstoornissen of tegen sociale fobie.

De meeste benzodiazepinen zijn in Nederland alleen op recept verkrijgbaar. Benzodiazepinen hebben altijd andere merknamen dan de werkzame stof in het medicijn.

Voor Valium is dat bijvoorbeeld Diazepam en voor Alprazolam is dat het merknaam Xanax.

Een verslavende werking

Deze middelen staan erom bekend vanwege hun verslavende werking. Het is erg gemakkelijk om verslaafd te raken aan deze medicijnen vanwege het ontspannen gevoel.

Langdurig gebruik van deze medicijnen kan een verhoogd risico geven op een verslaving en langdurig gebruik kan ook zorgen voor nare ontwenningsverschijnselen. Wees voorzichtig met het gebruiken van deze medicijnen want de kans op afhankelijkheid is erg groot.

Veel verschillende soorten

Er zijn erg veel verschillende soorten benzo’s en elk variant van dit geneesmiddel word voor andere doelen gebruikt.

Een aantal merknamen voor deze geneesmiddelen zijn de volgende:

 • Alprazolam
 • Diazepam
 • Temazepam
 • Bromazepam
 • Ketoconazol
 • Carbamazepine
 • Lorazepam
 • Oxazepam.
Verschillende doeleinden

Al deze verschillende geneesmiddelen met een ontspannende werking, werken net iets anders en worden daarom voorgeschreven voor verschillende doeleinden. Om een voorbeeld te geven:

Temazepam

Word vooral voorgeschreven om klachten als slapeloosheid en psychoses te behandelen. Temazepan is een inslaper en veroorzaakt daarmee slaperigheid en een ontspannen gevoel. Dit geneesmiddel werkt ongeveer 6 tot 8 uur lang en is in verschillende mg doseringen verkrijgbaar.

Diazepam

Diazepam word vooral voorgeschreven om klachten als angstgevoelens, gespannenheid, slapeloosheid, alcoholontwenningen, spierkrampen en paniekstoornissen te behandelen.

Diazepam heeft een langere werkingsduur dan Temazepam, namelijk 8 tot 12 uur en is ook verkrijgbaar in verschillende mg doseringen.

Oxazepam

Oxazepam geeft hetzelfde effect als andere geneesmiddelen maar word voorgeschreven voor andere doeleinden.

Oxazepam word ook vooral voorgeschreven om klachten als angstgevoelens, gespannenheid, slapeloosheid en alcoholontwenning te behandelen.

 

Flualprazolam is eenvoudig te bestellen in onze webshop!

Stof-Alprazolam

Wat is Alprazolam?

Alprazolam staat beter bekend onder de naam Xanax. Alprazolam is een medicijn die vooral word voorgeschreven om klachten zoals sociale fobie, onrust, angst en spanning te behandelen.

De rustgevende, angstverminderende en spier ontspannende werking die het gebruik van Alprazolam met zich mee brengt maakt dit geneesmiddel meer geschikt voor het behandelen van de volgende klachten dan bijvoorbeeld het gebruiken van andere medicijnen in dezelfde categorie.

Sociale fobie

Wanneer een individueel last heeft van sociale fobie dan betekent het dat deze persoon een extreme en ongezonde angst heeft voor de kritiek van andere mensen en vermijdt liever sociale bijeenkomsten.

Lichamelijke verschijnselen

Wanneer iemand last heeft van deze klachten dan heeft deze persoon lichamelijke verschijnselen zoals bijvoorbeeld hartkloppingen, zweten of trillende handen.

Als deze klachten erg vaak voorkomen dan zal een dokter overwegen om voor een continue behandeling met een medicijn uit een antidepressiva groep te kiezen naast een gesprek met een psycholoog. Wanneer dit niet genoeg effect heeft dan wordt Alprazolam voorgeschreven.

Het gebruiken van Alprazolam tegen angstgevoelens of om een angststoornis tegen te gaan is erg effectief wanneer dit kalmeringsmiddel tijdelijk word gebruikt om angstgevoelens of sociale fobie tegen te gaan. Binnen een aantal uur na het innemen van Alprazolam merkt u dat u rustiger wordt. Het rustgevende effect van Alprazolam houdt ongeveer 8 tot 12 uur lang aan.

Alprazolam word vaak voorgeschreven voor een korte periode omdat de kans op afhankelijkheid erg groot is. Alprazolam word vaak voorgeschreven in een lage dosis bijvoorbeeld 0.25 mg tot 1 mg per dag. In hogere doseringen kan Alprazolam gevaarlijk zijn omdat de bijwerkingen erg heftig kunnen zijn.

Angststoornissen

Naast dat Alprazolam wordt voorgeschreven om de hierboven beschreven klachten tegen te gaan, wordt dit medicijn ook voorgeschreven om angststoornissen te behandelen.

Wanneer iemand last heeft van angststoornissen zoals bijvoorbeeld niet naar buiten durven om boodschappen te doen of andere drukke plekken liever vermijdt vanwege andere mensen dan spreken we van een angststoornis.

Een angststoornis geeft klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, prikkelbaarheid en problemen met slapen. Ook kunnen hartkloppingen, zweten, pijn op de borst en trillen voorkomen.

Paniekstoornissen

Alprazolam wordt ook voorgeschreven om paniekstoornissen tegen te gaan en in combinatie met een antidepressiva.

Wanneer een persoon last heeft van paniekaanvallen ervaart deze persoon vaak lichamelijke verschijnselen zoals duizeligheid, misselijkheid, slappe benen of hartkoppingen. Deze klachten kunnen de des betreffende persoon gek maken

De behandeling van een paniekstoornis met Alprazolam wordt vaak gecombineerd met een ander medicijn uit een antidepressivum zoals bijvoorbeeld paroxetine, fluvoxamine of imipramine.

Bestel nu flualprazolam in onze Research Chemicals winkel

Myasthenia-Gravis

De risico's en mogelijke bijwerkingen

Wie Alprazolam of andere medicijnen gebruikt om angst of paniekstoornissen te behandelen merkt dat deze medicijnen erg goed kunnen werken. Maar deze persoon zal bijvoorbeeld ook merken dat er veel bijwerkingen kunnen optreden bij het gebruiken van deze medicijnen.

De kans op deze bijwerkingen is groter wanneer het medicijn in hoge doseringen wordt gebruikt.

Wie Alprazolam gebruikt kan de volgende bijwerkingen verwachten

 • Vermoeidheid, sufheid en slaperigheid
 • Spierzwakte, krachteloos gevoel,
 • Wazig zien of dubbel zien
 • Verminderde coördinatie
 • Snurken
 • Diarree
 • Rusteloosheid
 • Incontinentie
 • Geheugenproblemen, concentratieproblemen
 • Afname van gevoelens, afgevlakte emoties.
 • Maagdarmstoornissen, misselijkheid
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Droge ogen, een droge mond
 • Zweten en hartkloppingen
 • Huiduitslag
 • Afhankelijkheid
 • Overgevoeligheid

De bijwerkingen die minder vaak optreden:

 • Onrust en prikkelbaarheid,
 • Hallucinaties
 • Levendige dromen of nachtmerries
 • Geheugenverlies
 • Depressieve klachten
 • Verminderde libido
 • Problemen met ademhaling
Veel risico zoals verminderde coördinatie

Zoals u kunt lezen brengt het gebruik van Alprazolam een hoop bijwerkingen met zich mee. Het medicijn werkt erg goed tegen gevoelens van angst of angststoornissen maar kan bijwerkingen als sufheid en verwardheid veroorzaken. Deze symptomen zijn vaker aanwezig wanneer u dit medicijn n hogere doseringen neemt.

Wanneer u Alprazolam in geringe mate gebruikt, verkleint u de kans op vervelende bijwerkingen. Dus neem een zo laag mogelijke dosis om mee te beginnen. Een dosis Alprazolam wordt veelal voorgeschreven in een dosis van 0.25 tot 1 mg.

Als u veel last van de vervelende bijwerkingen heeft die dit medicijngebruik met zich mee brengt, neem dan contact op met een apotheker of een dokter en vertel over welke symptomen u last van heeft.

Kans op afhankelijkheid

Het medicijn Alprazolam werkt erg effectief tegen gevoelens van angst en tegen een paniekaanval en zorgt onder andere ook voor afgevlakte emoties. Daarnaast is de kans op afhankelijkheid groot als u dit medicijn voor een langere tijd heeft gebruikt.

Wanneer u verslaafd bent geraakt aan Alprazolam, dan kan het erg moeilijk zijn om hiermee te stoppen, want het stoppen met het gebruiken van dit medicijn kan voor ontwenningsverschijnselen zorgen.

U kunt hier veel last van krijgen en daarom is het vaak moeilijk voor mensen om te stoppen met het gebruik van dit medicijn. Langzaam afbouwen van het gebruik is dan vaak, anders zult u last krijgen van deze ontwenningsverschijnselen.

Ontwenningsverschijnselen kunnen heel vervelend zijn en daarom hoort het langzaam afbouwen van dit medicijn bij het stoppen van het gebruik. Een onderhoudsbehandeling kan ook helpen.

Het wordt afgeraden om Xanax in combinatie met borstvoeding of zwangerschap te gebruiken en uw lichaamsgewicht is ook van belang voor de hoeveelheid dosering die u nodig heeft om de juiste effecten te krijgen.

Als u verslaafd bent geraakt aan het gebruiken van deze stof dan kan een begeleiding door een professioneel helpen met het stoppen van het gebruiken van deze stof. Wij raden u aan om niet verslaafd te raken. Dit is altijd beter voor iedereen.

Een verslaving kan erg schadelijke gevolgen hebben niet alleen voor uzelf maar ook bijvoorbeeld schadelijke gevolgen voor uw familie en vrienden.

Wees daarom slim en gebruik dit middel dan ook niet langer dan een paar dagen achter elkaar om de kans op een verslaving buiten te sluiten. Hier zult u waardering voor hebben wanneer het aankomt op het verslaafd raken aan drugs of andere medicijnen.

Er is een reden waarom u een verklaring van een arts nodig heeft om medicijnen zoals Xanax te kunnen kopen. Vanwege de vele bijwerkingen die kunnen optreden bij gebruik van dit middel en vanwege de kans op een verslaving aan het gebruik van dit medicijn of het gebruiken van andere medicijnen in dezelfde groep.

Zonder recept

Wanneer u in een normale apotheker een recept voorgeschreven krijgt voor dit medicijn tegen een ziekte, dan kunt u een vergoeding van de zorgverzekering krijgen. Dit is helaas alleen het geval bij een apotheker.

Bij ons kunt u terecht voor de research chemical Flualprazolam.

Dit is een vervanger van Xanax en is zonder recept te bestellen bij ons op de website.

Hoe worden cookies bij ons opgeslagen?

Ons webshop slaat alleen cookies gegevens van gebruikers op die daar toestemming voor gegeven hebben.

Niks wat wij schrijven zal en mag door een derde partij worden gebruikt. Velden zijn gemarkeerd met het gebruik van onze cookies.

Dit helpt met het verbeteren van deze site. Wij gebruiken cookies alleen om deze reden.

Wet AVG

De privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt sinds 25 mei 2018 voor de hele Europese Unie. Internationaal heet de wet General Data Protection Regulation (GDPR).

de wet AVG heb je meer verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens dan voorheen. Privacy rechten zijn met de AVG versterkt en uitgebreid. Ze worden gebruikt om je ervaring te verbeteren. klanten hebben met de AVG mogelijkheden om voor zichzelf op te komen als het gaat om de verwerking van hun gegevens.

Zij hebben meer zeggenschap over hun gegevens en wat bedrijven daar mee doen. Alle rechten voorbehouden. Je klant kan bijvoorbeeld inzage vragen in opgeslagen data, of verleende toestemming intrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ritalin-vervanger
AL-LAD KOPEN

BEGIN MET SHOPPEN

Bezoek onze winkel en ervaar zelf het gemak van het Research Chemical Team!

nl_NL