RESEARCH CHEMICALS TEAM BLOG

betrouwbare drugs info 2021

Inhoudsopgave

Betrouwbare Drugs info Beste info 2021

 Welke (verboden) drugs worden het meest gebruikt?

Cafeïne is onze favoriete drug. 

Het zit in thee, koffie, veel frisdranken en cola’s, sommige zoetigheden, zit in veel medicijnen en is verkrijgbaar in vrij verkrijgbare stimulerende middelen zoals energiedrankjes.

Naast drugs in het algemeen is alcohol de meest gebruikte drug, gevolgd door nicotine in tabak sigaretten en andere tabak producten.

Wat illegale en verboden drugs betreft, is cannabis, hasj en wiet veruit de meest gebruikte drug. 

Daarna volgen cocaïne en ecstasy (xtc).

De laatste gegevens van het Bureau voor Nationale Statistieken, voor maart 2020, drugs info:

“Het totale drugsgebruik bleef stabiel, met ongeveer 1 op de 11 volwassenen tussen 16 en 59 jaar die de afgelopen 12 maanden (52 weken) een drug middel hebben gebruikt.

Er waren echter verschillen tussen de leeftijdsgroepen. 

Men ziet dat drugsgebruik kwam veel vaker voor bij jongere volwassenen, hoewel ook hier het percentage 16- tot 24-jarigen (jongeren) dat drugs gebruikte vergelijkbaar was met het voorgaande jaartal.

“Cannabis, hasj en wiet bleef de meest gebruikte drug, gevolgd door de harddrugs poeder cocaïne.

Het aandeel gebruikers dat meer dan een keer per maand poeder cocaïne gebruikte, daalde echter in eindigend in maart 2020.” 

Betrouwbare Drugs

Betrouwbare drugs info, drugs gebruiken:

Voor de meeste afzonderlijke drugssoorten, waaronder cannabis, ecstasy, poeder cocaïne, nieuwe psychoactieve stoffen (nps of Research Chemicals) en lachgas, waren er in het afgelopen jaar geen veranderingen in het drugsgebruik. 

Er waren echter dalingen in het gebruik van twee drugs met een laag volume en het percentage frequente gebruikers van poeder cocaïne, amfetamine (speed) en heroïne.

Bel de drugs infolijn voor meer info over drugs. U kunt de drugs infolijn bereiken op werkdagen tussen de gebruikelijke kantooruren. Vragen over verschillende drugs worden beantwoord. U kunt uw drugs ook laten testen. Als u uw drugs tijdig laat testen dan kunt u deze veiliger gebruiken. Uw drugs tijdig laat testen dus!!

U kunt bijvoorbeeld uw xtc pillen laten testen, naast xtc pillen kunt u ook andere drugs laten testen. Er zijn ook nieuwe psychoactieve stoffen die designer drugs worden genoemd. Deze kunt u niet laten testen. Omdat deze nieuwe psychoactieve stoffen nog niet bekend zijn.

De actuele database van het groot landelijk systeem geeft niet alle info en statistieken over drugsgebruikers en het gebruik ervan. U kunt naar PSYQ gaan en uw drugs worden ter plekke getest op sommige dagen. Als u dit van te voren wilt weten bekijk dan de site.

Betrouwbare Drugs

Cannabis:

Cannabis blijft de meest gebruikte drug in de afgelopen 12 maanden onder volwassenen van 16 tot 59 en van 16 tot 24 jarigen, met respectievelijk 7,8% en 18,7%; dit is veel hoger dan de op een na meest gebruikte drug in de afgelopen 12 maanden, het gebruik van poeder cocaïne onder 16 tot 59-jarigen (2,6%) en het gebruik van lachgas onder 16 tot 24-jarigen (8,7%).

Betrouwbare Drugs

Speed:

Het gebruik van amfetamine (speed) in de afgelopen 12 maanden onder volwassenen van 16 tot 59 daalde met 42% ten opzichte van het voorgaande jaar (tot 109.000), waarmee de daling op lange termijn sinds het jaar eindigend in december 1995 werd voortgezet.

Betrouwbare Drugs

Betrouwbare Drugs en verslaving:

Minder jongeren zijn verslaafd aan het gebruik van harddrugs zoals xtc, speed, cocaïne en heroïne.

Betrouwbare Drugs gebruiken is nog wel populair onder jongeren. 

Maar verslaving speelt in mindere mate de rol.

Dat kan te maken hebben met hoe Corona de sociale omgeving van iederen in Nederland heeft veranderd.

Daarbij is er ook vaak meer drugs informatie beschikbaar.

Daardoor worden alle soorten risico’s vermindered.

Wat is gebleken, is dat alle jongeren vaak hun informatie delen onder hun onderlinge vrienden groepen.

Wat leid tot vermindering van risico’s.

Gezien het feit dat mensen, kijkend naar de geschiedenis van mensen leven, mensen altijd drugs gebruiken, en dat altijd zullen doen.

Nu komt het vanuit vanuit ons perspectief dat veiligheid belangrijk is.
Als men verslaafd, is het geadviseerd om aan de bel te trekken en een chat met je dokter hebben.

Verslaving is ontzettend lastig.

En gaat meestal gepaard men eenzaamheid.

Het laatste wat men wil, is dat iemand daardoor het leven laat en niet ziet hoe je verder zou moeten gaan. 

Maar weet dat er altijd iemand is of kan zijn die om je geeft.

In de tussentijd, leer van jezelf te houden.

In een nuchter lichaam en heldere geest.

Het korte termijn genot, bij verslaving, gaat ten kost van je lang termijn geluk.

Het gebruik van anabole steroïden onder 16- tot 59-jarigen daalde ook ten opzichte van het voorgaande jaar, van ongeveer 62.000 tot 31.000, na een periode in het afgelopen decennium waarin het gerapporteerde gebruik betrekkelijk stabiel was.

Veilig en snel kunt u uw Research chemicals kopen bij ons !

Betrouwbare Drugs

Verandering in gebruik:

Hoewel er geen verandering was in het gebruik van poeder cocaïne, amfetamine (speed) en heroïne onder volwassenen van 16 tot 59 jaar in het afgelopen jaar in vergelijking met het jaar eindigend in maart 2019, daalde het aandeel frequente gebruikers van 14,4% in het jaar eindigend in maart 2019 tot 8,7% in het jaar eindigend in maart 2020.

Betrouwbare Drugs

Xtc

Nederlandse productie van ecstasy (XTC pil of MDMA), amfetamine en GHB is een van de grootste ter wereld.

Ondanks de campagnes tegen illegale drugs in Nederland is het land een van ‘s werelds grootste producenten van ecstasy en amfetaminen. 

De regering heeft beloofd meer te doen om dit te stoppen.

In Nederland is vorig jaar voor miljarden euro’s aan synthetische drugs (GHB, MDMA en XTC pillen) geproduceerd, zo blijkt uit een recent gepubliceerd politierapport.

Productie:

In 2017 werden in ons land synthetische verschillende drugs (GHB, MDMA en XTC pillen) met een straatwaarde van 18,9 miljard euro (22 miljard dollar) geproduceerd, zo blijkt uit het rapport van de Politieacademie in Nederland.

Dat geeft nog steeds veel vragen, want in het rapport wordt benadrukt dat het slechts om schattingen gaat en dat de werkelijke productie aantallen (GHB, MDMA en de XTC pil) waarschijnlijk veel hoger zullen liggen.

Betrouwbare Drugs

Betrouwbare Drugs info, producenten:

Volgens de politie is Nederland een van ‘s werelds grootste producenten van ecstasy en amfetaminen, een soort stimulerende drug die ook wel bekend staat als speed of uppers.

Ondanks Corona is de productie onverminderd doorgegaan.

Soms lijkt het bijna ofdat zelfs de gezondheid van een producent het risico er niet toe doet, als er maar winst te behalen is.

Drugs moet worden verkocht. 

Hier valt nog veel over te leren en weten.

Informatie is zeldzaam door de ondoorzichtigheid van productie.

Men krijgt hierdoor de illegaliteit nooit in handen.

Ment komt bijna bij het idee om verboden middelen te legaliseren.

Sommige ”weten” dat zulk risico de volksgezondheid daar geen baat bij heeft.

Maar op basering van kennis, velen onderzoek vragen komt er toch iets anders uit de stelling: ”moeten drugs legaler zijn?”.

Gelukkig doet Nederland niet aan vervolging van de gebruiker.

Betrouwbare Drugs

Betrouwbare Drugs info: Tolerante aanpak en lage straffen

Onderzoekers en schrijven de toppositie van Nederland als drugsproducent toe aan een combinatie van factoren, waaronder de tolerante houding van Nederland ten opzichte van drugsgebruik en de relatief lage straffen voor degenen die worden betrapt op het maken van drugs.

Als u uw drugs tijdig laat testen dan kunt u voordat u gaat gebruiken weten of het betrouwbaar is of niet. Tegenwoordig als u van te voren wilt weten kunt u naar een locatie zoals PSYQ gaan uw uw drugs ter plekke laten testen.

Betrouwbare Drugs
Stoppen gaat het niet.

Ook de goede infrastructuur en de ligging in Europa maken Nederland tot een knooppunt voor de productie en het vervoer van illegale middelen.

In het politierapport wordt ook kritiek geuit op de reactie van de regering op de strijd tegen illegale drugs, en wordt gesteld dat de beschikbare informatie over synthetische drugs “ernstig tekortschiet”.

Dit leverde veel vragen op. 

Want wat vaak is aangetoond.

En men nu ook zeker weet, helemaal onder alle vooruitstaande gedragswetenschappers.

Is dat drugs vaak niet de boosdoener is, maar juist de levensomgeving van een persoon en vaak een tekort aan drugs info.

De effecten op het lichaam meestal voelen goed.

Vaak word daarom het gebruik voortgezet.

En in het uur van de waarheid word drugs gebruikt of misbruikt.

Die nuance ziet de niet-expert niet.

Koop nu uw Research chemicals veilig bij ons !

Betrouwbare Drugs info, Hasj en Wiet, gedoog beleid:

In Nederland is de verkoop van wiet en hasj illegaal maar niet strafbaar, zodat de wet niet wordt gehandhaafd in inrichtingen die zich aan de volgende nationale voorschriften houden, lees:

Betrouwbare Drugs info, Koffieshopwet:

Geen reclame
Geen verkoop van hard drugs op het terrein
Geen verkoop aan personen onder de 18
Geen verkoop van hoeveelheden van meer dan vijf gram
Geen verstoring van de openbare orde

Coffeeshops mogen geen alcohol meer verkopen, alleen wiet, hasj, drankjes en eten. 

Adverteren is ook niet toegestaan.

Door Corona en nieuwe beleid mag wiet of hasj ook niet meer in de koffieshop zelf worden gebruikt.

In een gebaar van discretie dat technisch nog steeds vereist is, houden veel coffeeshops het cannabis menu onder de toonbank, zelfs als de cannabis zelf min of meer in het zicht ligt.

De meeste koffieshop sluiten om 22:00 uur. 

Daarna mag het niet worden verkocht.

Als u uw drugs tijdig laat testen dan kunt u voordat u gaat gebruiken weten of het betrouwbaar is of niet. Tegenwoordig als u van te voren wilt weten kunt u naar een locatie zoals PSYQ gaan uw uw drugs ter plekke laten testen.

Betrouwbare Drugs

Cookies en Privacy

RCT webshop gebruiken cookies om marketing doeleinden te behalen.

Wij gebruiken cookies zo min mogelijk, we zullen nooit gebruik maken van uw privégegevens!

INFO@RESEARCH-CHEMICALS-TEAM.INFO

Zie de FAQ hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ritalin-vervanger
AL-LAD KOPEN

BEGIN MET SHOPPEN

Bezoek onze winkel en ervaar zelf het gemak van het Research Chemical Team!

nl_NL