Desmethylflunitrazepam Blotters

Welkom op de site van het Research Chemicals team (RCT).
Desmethylflunitrazepam blotters zijn de vervanger van Flualprazolam blotters.
De research chemicals die wij op deze site aanbieden zijn door een onafhankelijk lab getest waardoor onze hoogwaardige Desmethylflunitrazepam blotters een eerlijke prijs hebben.
De verstrekte informatie die je op onze website kunt vinden over Desmethylflunitrazepam blotters is niet bedoeld voor menselijke consumptie, maar uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden.
Ga niet voor eigen proefkonijn spelen met research chemicals!

research-chemicals-kopen-online

Labresultaat en product informatie van Desmethylflunitrazepam Blotters

Desmethylflunitrazepam blotters

Chemische samenstelling van: Desmethylflunitrazepam (Blotters)

Cas nummer 2558-30-78 Desmethylflunitrazepam 2 chloorfenyl 1 methyl 8 nitro 4h 1,2,4 triazolo 4,3 a 1,4 benzodiazepine en 4 formule c17h12c1n5o2 molmassa 353,8 g mol zuiverheid 98% is een geneesmiddel uit de benzodiazepineklasse. Benzodiazepines geneesmiddelen bevatten een benzeenring gefuseerd  aan een diazepinering, met de twee stikstofbestanddelen op R 1 en R 4.   De benzylring van Desmethylflunitrazepam is op R 8 gesubstitueerd met een nitrogroep, NO 2. Verder wordt de diazepine ring gebonden aan R 6 een 2-gechloreerde fenylring.   Desmethylflunitrazepam ook een 1-gemethyleerd triazoolring  gecondenseerd aan en integratie R 1 en R 2 zijn diazepine ring.   Desmethylflunitrazepam behoort tot benzodiazepine die deze gefuseerde triazolring bevatten,  triazolobenzodiazepinen genaamd, die zich onderscheiden door “-zolam”.   Desmethylflunitrazepam is ook een nitrobenzodiazepine, een subklasse  van benzodiazepinen die een nitro (NO 2 -) groep bevatten.   

Subjectieve effecten van: Desmethylflunitrazepam

Er is heel weinig bekend over Desmethylflunitrazepam, maar het is onlangs gemakkelijk toegankelijk  geworden via internet, waar het wordt verkocht als een benzodiazepine geneesmiddel.   De designer drug wordt ook wel Clonitrazolam genoemd, het is  een moderne depressieve stof van de  benzodiazepines chemische klasse.    Desmethylflunitrazepam is naar ongeveer 2x zo krachtig als alprazolam er wordt gemeld dat de werking op middellange termijn begint na ongeveer 20 – 40 minuten. Bij toediening produceert het sedatieve , spierverslappende en amnesie- effecten. De synthese van Desmethylflunitrazepam werdt voor het eerst gerapporteerd in 1971. Desmethylflunitrazepam staat bekend als zeer krachtig, en er is bezorgdheid geuit  dat het vanwege hun vermogen om sterke sedatie en slaperigheid te veroorzaken.   Uit onderzoek blijkt dat Desmethylflunitrazepam vergelijkbaar met alprazolam en andere benzodiazepinen is die emoties onderdrukken en matige tot sterke gevoelens  van ontspanning, plezier en comfortabele spierontspanning in het lichaam veroorzaken.   Hoge kwaliteit Desmethylflunitrazepam blotters en andere RC’s kopen Desmethylflunitrazepam kopen? Bij het RCT ben je op het juiste adres. De research chemicals, worden op de meest zorgvuldige manier getransporteerd, opgeslagen en op koele, droge plaatsen bewaard. Desmethylflunitrazepam heeft als cas nummer 2558-30-78. Alle producten worden altijd getest op: kwaliteit, zuiverheid en veiligheid. Onze Research Chemicals hebben bovendien een eerlijke prijs! De Desmethylflunitrazepam wordt in poedervorm, blotters 0,5 mg en pellets 1mg verkocht. Research-Chemicals-Alleen-Voor-Onderzoeksdoeleinden

Legaal Desmethylflunitrazepam Blotters bestellen

Ondanks dat designer drugs tegenwoordig legaal verkrijgbaar op het internet zijn streven wij er als RCT na om op de meest veilige en discreet mogelijke manier te verzenden. Wanneer je bij RCT Desmethylflunitrazepam blotters bestelt zorgen wij er voor dat je bestelling via postNL snel, veilig en discreet bij jou in huis wordt bezorgd. Blotters kopen is mogelijk met diverse betaalmethodes zoals: iDeal, creditcard, Bitcoin of bankoverschrijving. Let op:  Desmethylflunitrazepam is niet geschikt voor menselijke consumptie!  

Veilig omgaan met Designer Drugs

Designer drug zoals Desmethylflunitrazepam blotters altijd veilig gebruiken en opslaan. Onveilig gebruik van Desmethylflunitrazepam kan irritatie aan de ogen veroorzaken, inademing van een product kan problemen aan de luchtweg veroorzaken. Voorkom contact van de Desmethylflunitrazepam aan de ogen, spoel 10 min met lauw water. Wanneer de Desmethylflunitrazepam op de huid zijn terecht gekomen is het voldoende om dit er met een neutrale zeep af te spoelen. Houd je bij gebruik van Desmethylflunitrazepam blotters aan de bovengenoemde condities. Voor eventuele vragen kunt u gerust contact nemen via onze e-mail of het support team. Wij verkopen niet aan personen onder de 18 jaar!

Eventuel verbonden risico’s met Desmethylflunitrazepam Blotters

Zorg voor een droge omgeving, goede verpakking en niet blootstellen aan open vuur of hittebronnen, maar bewaar de blotters op een droge plaats.   Zorg voor een goed geventileerde ruimte wat de ademhaling bevordert! Houd je aan de veiligheidsaanbevelingen bij het Desmethylflunitrazepam kopen deze staat uitvoerig beschreven op de RCT site beschreven. Net als andere drugs kan bij verkeerd gebruik van Desmethylflunitrazepam blotters leiden tot irritatie aan de huid of irritatie aan de ogen veroorzaken. Bij aanraking van de Desmethylflunitrazepam met de ogen, goed spoelen met water en eventueel contactlenzen verwijderen. Na inademing van Desmethylflunitrazepam die problemen aan zijn of haar luchtwegen veroorzaken, de persoon naar buiten, wat de ademhalig bevordert en indien mogelijk frisse lucht halen. Wanneer inademing van de Desmethylflunitrazepam problemen aan de luchtwegen veroorzaken, het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laat de persoon een  juiste houding aannemen en zorg dat hij in goede stabiliteit blijft.   De blotters buiten bereik van kinderen bewaren! Nooit research chemicals lozen in het milieu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Desmethylflunitrazepam Blotters” te beoordelen

Interesse?

Naast bovenstaand artikel hebben wij nog meer interessante producten, bekijk ze snel en voeg deze toe aan je winkelmandje!

nl_NLNL