RESEARCH CHEMICALS TEAM BLOG

benzodiazepinen-soorten-1

Benzodiazepinen soorten

Welkom op de website van research chemicals team!

Wij zijn een research chemical site die de beste research chemicals verkopen die vandaag op de markt worden aangeboden. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan die bestaat uit verschillende soorten research chemicals.

In dit artikel gaan wij u meer vertellen over deze verschillende soorten research chemicals en gaan we ons focussen op

Verschillende benzodiazepinen soorten

In deze blog gaan wij u meer vertellen over designer drugs, over verschillende benzodiazepinen soorten, over de mogelijke bijwerkingen en hoe u deze medicijnen bestellen kan.

Bestel benzodiazepinen zonder een recept van de dokter in onze webshop!

Benzodiazepinen-Soorten-Verminderen-Langer-Werkingsduur-Afbouwen-Ontwenningsverschijnselen-Angst-Slaap-Slaap

Over Research Chemicals

Research chemicals is een term die wordt gebruikt voor nieuwe soorten drugs die op de markt worden aangeboden. In de meeste gevallen is er nog weinig of geen onderzoek naar deze nieuwe soorten drugs gedaan.

Een andere term die vaak gebruikt wordt voor research chemicals zijn designer drugs. Met designer drugs worden vaak het effect van andere, illegale drugs na gedaan.

Zijn research chemicals legaal ?

Deze nieuwe soorten drugs kunnen legaal besteld worden omdat de grondstoffen ervan nog legaal zijn of omdat de designer drug nog niet verboden is.

Waar kunt u designer drugs kopen?

De meeste designer drugs kunt u eenvoudig online bestellen bij verschillende websites. Als u in onze webshop besteld dan bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en zuiverheid designer drugs.

Benzodiazepinen Soorten

Wat zijn benzodiazepinen soorten?

Benzodiazepinen worden ook wel benzo’s genoemd. Benzodiazepinen zijn specifieke soorten medicatie die een rustgevende en ontspannen werking hebben en worden vooral gebruikt als slaap en kalmeringsmiddelen.

Benzodiazepinen soorten en slaap en kalmeringsmiddelen over het algemeen zijn in Nederland alleen op recept van de arts verkrijgbaar. Toch is het mogelijk om deze benzodiazepinen soorten te kopen via het internet.

Langdurig gebruik

Deze middelen staan erom bekend vanwege hun verslavende werking. Het is erg gemakkelijk om verslaafd te raken aan deze medicijnen vanwege het ontspannen gevoel en de ernstige ontwenningsverschijnselen die kunnen optreden wanneer u voor een langere tijd slaap en kalmeringsmiddelen gebruikt.

Langdurig gebruik van deze medicijnen kan een verhoogd risico geven op een verslaving en langdurig gebruik kan ook zorgen voor nare ontwenningsverschijnselen. Wees voorzichtig met het gebruiken van deze medicijnen want de kans op afhankelijkheid kan groot zijn.

Veel verschillende benzodiazepinen soorten

Er zijn veel verschillende benzodiazepinen soorten die allemaal een net iets andere werking hebben en dus voor andere doelen worden voorgeschreven.

Een aantal bekende benzodiazepinen soorten zijn:

 • Alprazolam
 • Bromazepam
 • Diazepam
 • Temazepam
 • Oxazepam
 • Lorazepam
Verschillende doeleinden

Al deze verschillende geneesmiddelen met een ontspannende werking, werken net iets anders en worden daarom voorgeschreven voor verschillende doeleinden.

Zo wordt temazepam voorgeschreven om slaapstoornissen & slaapproblemen te behandelen en diazepam wordt voorgeschreven als kalmeringsmiddelen omdat de werking van diazepam meer geschikt is om problemen als angstgevoelens en paniekstoornissen te behandelen.

Langwerkende benzodiazepinen soorten

Een belangrijk verschil tussen al deze benzodiazepinen soorten is dat sommige benzodiazepinen soorten een langdurige werking hebben terwijl andere benzodiazepinen juist een kortdurende werking hebben.

Deze langwerkende middelen beginnen te werken na ongeveer een half uur tot een uur na inname en houden ongeveer zo een 8 tot 12 uur lang aan.

De kortwerkende middelen beginnen ook na ongeveer een half uur tot een uur na inname en werken ongeveer 2 tot 6 uur lang door.

Langwerkende middelen

Een aantal van deze langwerkende benzodiazepinen zijn de volgende:

 • Diazepam ✦
 • Lorazepam ✦
 • Oxazepam ✦
Kortwerkende middelen
 • Temazepam ✦
 • Midazolam ✦
 • Loprazolam ✦
Benzodiazepine-Geneesmiddelen-Slaapproblemen-A-Review-Tolerantie-Anxiolytica-Symptomen-Zowel-Lichamelijke

Nieuwe benzodiazepinen

De zojuist beschreven benzodiazepines en kalmeringsmiddelen zijn allemaal oudere benzodiazepines en zijn meestal alleen op recept van de huisarts verkrijgbaar.

In onze webshop kunt u benzodiazepinen bestellen die net nieuw op de markt zijn. Deze benzodiazepines en kalmeringsmiddelen worden ook wel research chemicals genoemd omdat deze net nieuw op de markt zijn en er dus nog weinig onderzoek naar deze middelen gedaan is.

De benzodiazepines die u in onze webshop kunt bestellen zonder een recept van de dokter staan hieronder beschreven.

★ Clonazolam ★

Clonazolam is een van de benzodiazepines die u kunt bestellen in onze webshop. Deze benzodiazepine behoort tot de langdurige slaap en kalmeringsmiddelen en is sterk verwant aan de benzodiazepine Clonazopam.

Clonazolam werkt doordat het de informatieoverdracht via de zenuwen in de hersenen beïnvloedt. Het werkt spierontspannend, rustgevend en verminderd angstgevoelens. Clonazopam wordt vooral voorgeschreven aan mensen die epilepsie hebben, last hebben van angst en paniekstoornissen, sociale fobie en spierkrampen.

Clonazolam & Epilepsie

Wanneer iemand een epileptische aanval heeft dan verloopt de informatieoverdracht tussen zenuwcellen in de hersenen niet goed. Bepaalde prikkels in de hersenen kunnen daardoor een epileptische aanval veroorzaken.

De behandeling

Er zijn veel medicijnen die gebruikt worden tegen epilepsie. Artsen schrijven onder andere clonazepam voor als andere medicijnen tegen epilepsie niet voldoende werken of niet gebruikt kunnen worden.

Clonazepam wordt ook wel gebruikt in combinatie met andere medicijnen tegen epilepsie.

De werking

Clonazepam beïnvloedt de informatieoverdracht tussen zenuwcellen in de hersenen. Daardoor maakt het de zenuwen minder prikkelbaar zodat ze minder snel reageren. Hierdoor kan clonazepam helpen om bepaalde epileptische aanvallen te voorkomen.

Het effect

Clonazepam werkt niet bij iedereen. Na een paar weken zal het duidelijk zijn of dit medicijn voldoende werkt. U merkt dat doordat de epilepsieaanvallen minder vaak optreden en minder heftig zijn of helemaal verdwijnen.

» Bestel nu clonazolam in onze webshop! «

★ Etizolam ★

Etizolam is een ander benzodiazepine die u zonder recept kunt bestellen in onze webshop. Etizolam behoort tot de kortwerkende benzodiazepines en heeft een werkingsduur van 6 tot 8 uur lang.

Er is nog weinig onderzoek naar Etizolam gedaan en daarom is er beperkte informatie beschikbaar. Het is wel duidelijk dat Etizolam door veel mensen wordt gebruikt als een slaap middel en dus om slaapproblemen tegen te gaan.

» Bestel Etizolam in plaats van een slaapmiddel op recept! «

★Diclazepam★

Diclazepam is een van de benzodiazepines die u kunt kopen in onze webshop. Diclazepam staat bekend als een van de langwerkende benzodiazepines en is sterk verwant aan de bekende benzodiazepine Diazepam. Staat ook wel bekend onder het merknaam Valium.

Doordat Diclazepam verwant is aan Diazepam (Valium) kunt u hetzelfde effect verwachten van dit middel als van Diazepam. Hierdoor is dit medicijn goed om angststoornissen, slapeloosheid en paniekstoornissen te behandelen.

» Bestel eenvoudig Diclazepam in onze webshop! «

★Flualprazolam★

Flualprazolam is een benzodiazepine die u kunt bestellen in onze webshop. Flualprazolam is sterk verwant aan de benzodiazepine Alprazolam en kan daardoor als effectief vervanger voor Alprazolam dienen.

Flualprazolam staat beter bekend onder het merknaam Xanax. flualprazolam wordt vooral gebruikt om klachten als sociale fobie, angststoornissen tegen te gaan en kan ook dienen als slaap en kalmeringsmiddelen.

» Bestel Flualprazolam zonder recept in onze webshop! «

Andere-Medicatie-Centrale-Zenuwstelsel-Merknamen-Seresta-Slaapmiddelen-Slaap-Slaapmiddelen-Angst-Slaap

De mogelijke bijwerkingen

Wie van de arts benzodiazepines voorgeschreven krijgt, krijgt deze meestal voor een korte periode voorgeschreven.

Dit komt doordat het gebruik van benzodiazepines voor vervelende bijwerkingen kan zorgen maar vooral doordat het gebruik van benzodiazepines erg verslavend kan zijn en de kans op een verslaving of afhankelijkheid aan benzodiazepines erg groot is wanneer deze middelen of andere middelen voor een langere tijd worden gebruikt.

Elk van deze benzodiazepines kan net iets andere bijwerkingen veroorzaken maar over het algemeen lijken de bijwerkingen sterk op elkaar.

Hieronder vindt u de bijwerkingen die over het algemeen optreden bij gebruik van elke benzodiazepines

 • Vermoeidheid, sufheid en slaperigheid
 • Spierzwakte, krachteloos gevoel,
 • Wazig zien of dubbel zien
 • Verminderde coördinatie
 • Rusteloosheid
 • Geheugenproblemen, concentratieproblemen
 • Afname van gevoelens, afgevlakte emoties.
 • Misselijkheid
 • Hoofdpijn en duizeligheid
 • Droge ogen, een droge mond
 • Afhankelijkheid
 • Overgevoeligheid

De bijwerkingen die minder vaak optreden:

 • Onrust
 • Prikkelbaarheid
 • Hallucinaties
 • Levendige dromen of nachtmerries
 • Geheugenverlies
 • Verminderde libido
 • Ademhalingsproblemen
 • Depressieve klachten
Risico’s

Het gebruiken van verschillende benzodiazepines kunnen een verdovende werking hebben maar kunnen ook vervelende bijwerkingen veroorzaken. Een voorbeeld hiervan is slaperigheid overdag of gewenning aan de stof.

Benzodiazepines kunnen erg effectief zijn om slapeloosheid en angst te behandelen maar het word afgeraden om deze middelen langer dan een paar dagen achter elkaar te gebruiken omdat een gewenning of afhankelijkheid aan benzodiazepines makkelijk te bereiken is.

Het wordt u aangeraden om met een zo klein mogelijke dosering te beginnen om vervelende klachten en bijwerkingen buiten te sluiten.

Een hogere dosis nodig

Afhankelijkheid en verslaving kunnen makkelijk op treden bij (chronisch) gebruik van benzodiazepines en daardoor kunnen er ontwenningsverschijnselen op treden.

Wie benzodiazepines langer dan een paar dagen gebruikt zal merken dat steeds een hoge dosis nodig is om hetzelfde effect te bereiken. Hoge doseringen kunnen eerder leiden tot een verslaving en kunnen daardoor makkelijker ontwenningsverschijnselen op treden.

Een gevolg van een te hoge dosering is dat het tot gevaarlijke situaties kan leiden omdat de bijwerkingen zoals sufheid, slaperigheid en duizeligheid erg sterk kunnen zijn. Dat is een gevolg hiervan.

Het gebruiken van een hoge dosering benzodiazepines is in de meeste gevallen niet dodelijk maar kan wel erg schadelijk zijn voor het gezondheid, zeker voor ouderen mensen.

Overdosering van benzodiazepines is in de meeste gevallen niet dodelijk en dat is voordeel in vergelijking tot barbituraten, wat vroeger meestal werd voorgeschreven aan ouderen en jongeren als slaapmiddelen voordat benzodiazepines op de markt kwamen en barbituraten vervingen als slaapmiddelen.

Zonder recept

In onze webshop kunt u makkelijk en eenvoudig verschillende benzodiazepinen soorten bestellen zonder een recept van een huisarts. Deze benzodiazepinen soorten kunnen goed helpen om slapeloosheid dus slaap problemen en angst zoals angst stoornissen te verhelpen.

Bestel nu benzodiazepinen soorten zonder recept van de huisarts!

Wat u nu weet

Zoals u nu weet zit er een verschil tussen de verschillende benzodiazepinen soorten. Het verschil ligt ‘m in de werkingsduur want er zijn kortwerkende benzodiazepines en er zijn langwerkende benzodiazepines, de werkingsduur kan verschillen per benzodiazepine. Doordat de werkingsduur kan verschillen per medicijn, worden deze middelen voorgeschreven om andere problemen tegen te gaan.

Wie verslaafd is geraakt aan benzodiazepinen moet dit langzaam afbouwen. Het langzaam afbouwen van de verslaving zal vervelende ontwenningsverschijnselen tegen werken, ontwenningsverschijnselen zoals depressieve klachten of slapeloosheid zullen worden verminderd door het afbouwen van de verslaving.

Afgeraden

Het wordt sterk afgeraden om benzodiazepinen te combineren met andere medicijnen of met drugs. Dit kan schadelijke gevolgen hebben en leiden tot erg gevaarlijke situaties, maak geen grappen met benzodiazepinen in combinatie met alcohol bijvoorbeeld, dit kan zeer gevaarlijk zijn doordat de kans op een overdosis sterk toeneemt.

Daarnaast word het ook afgeraden om medicijnen als verschillende soorten benzodiazepinen te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Wanneer u meer informatie wilt lezen over benzodiazepinen in het algemeen, hoe deze middelen precies werken en welke van deze benzodiazepinen het beste is voor uw persoonlijke situatie dan raden wij u aan om meer informatie hier over te lezen op het internet bijvoorbeeld.

U kunt erg veel informatie vinden op het internet over het gebruiken van verschillende benzodiazepinen soorten. Het is ook zeer handig om bijvoorbeeld een bijsluiter te lezen voordat u benzodiazepinen gebruikt. In de bijsluiter vindt u veel informatie over bijwerkingen, wisselwerkingen en de werkingsduur.

Over ons

Research chemicals team verkoopt de meest populaire research chemicals die vandaag op de markt worden aangeboden.

Deze research chemicals kunnen bestaan uit verschillende categorieën. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aantal research chemicals in onze assortiment die aansluiten bij de categorie benzodiazepines.

Ook zijn er bijvoorbeeld een aantal research chemicals te bestellen die vallen onder een ander categorie zoals psychedelische drugs. Research chemicals als 1P-LSD en Al-Lad vallen onder deze categorie. Bezoek onze website voor meer informatie hierover.

Kalmeringsmiddelen-Leidt,Onderliggende-Oorzaken-Moedermelk-Terecht

Hoe worden cookies opgeslagen in onze webshop?

Onze webshop slaat alleen cookies gegevens van gebruikers op die daar toestemming voor gegeven hebben.

Niks wat wij schrijven zal en mag door een derde partij worden gebruikt. Velden zijn gemarkeerd met het gebruik van onze cookies.

Dit helpt met het verbeteren van deze site. Wij gebruiken cookies alleen om deze reden.

Wet AVG

De privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt sinds 25 mei 2018 voor de hele Europese Unie. Internationaal heet de wet General Data Protection Regulation (GDPR).

de wet AVG heb je meer verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens dan voorheen. Privacy rechten zijn met de AVG versterkt en uitgebreid. Ze worden gebruikt om je ervaring te verbeteren. klanten hebben met de AVG mogelijkheden om voor zichzelf op te komen als het gaat om de verwerking van hun gegevens.

Zij hebben meer zeggenschap over hun gegevens en wat bedrijven daar mee doen. Alle rechten voorbehouden. Je klant kan bijvoorbeeld inzage vragen in opgeslagen data, of verleende toestemming intrekken.

 

 

BENZODIAZEPINE : COSA C’È DA SAPERE

Nel 1960 fu scoperta la prima benzodiazepina.

Le benzodiazepine sono state utilizzate come aiuto per il sonno o medicina, una condizione chiamata miastenia grave (lotta contro i disturbi d’ansia) ed epilessia.

Ci sono un certo numero di benzodiazepine come:

 • Lorazepam
 • Oxazepam
 • Diazepam

 

Attualmente è nella Tabella II della Legge sull’Oppio.

Se sei carente di sonniferi o soffri di epilessia, le benzodiazepine come lorazepam, oxazepam, diazepam e Temazepam sono generalmente raccomandate come aiuto per dormire.

Tutte le benzodiazepine hanno una diversa durata d’azione, ma hanno 1 cosa in comune che riduce l’ansia.

Vogliamo anche informarti sull’effetto di dipendenza delle benzodiazepine.

Se non ti vengono più prescritti antidepressivi, abbiamo benzodiazepine per te.

Affidarsi a una prescrizione per le benzodiazepine non è più necessario.

SI PREGA DI NOTARE che tutte le benzodiazepine che vendiamo sono solo a scopo di ricerca.

Acquista qui la tua benzodiazepina

Informazioni sulle benzodiazepine a lunga durata d’azione

Queste sono benzodiazepine con un’emivita più lunga che ti verrà prescritta se hai fallito le linee guida applicabili.

Le benzodiazepine a lunga durata d’azione come l’oxazepam e il temazepam sono utilizzate come farmaci che influenzano il sistema nervoso centrale.

La benzodiazepina con una lunga durata d’azioneha uneffetto ansiolitico, quindi provoca una diminuzione dell’ansia.

Pertanto, l’uso di benzodazepina a lunga durata d’azione ha un effetto di riduzione dell’ansia.

Secondo la “bussola farmacoterapeutica”, gli agenti a breve durata d’azione hanno maggiori probabilità di causare sintomi di astinenza più gravi, come la dipendenza.

Consultare il proprio medico prima di provare una benzodiazepina!

Molteplici problemi psichiatrici benzo

La benzodiazepina da sola può causare problemi.

Secondo diversi studi, l’uso a breve termine di benzodiazepine è di solito con una breve emivita (metabolita attivo) spesso raccomandata come farmaco nel trattamento dell’attacco epilettico e quindi mantenuto uno stato epilettico.

Con l’uso prolungato di alte dosi di benzodiazepine, possono sorgere disturbi cognitivi, disturbi fisici e tolleranza in cui la terapia non può più fare molto di più.

In ogni caso, con l’uso prolungato di benzodiazepine, i pazienti possono sviluppare tolleranza, che può portare a dipendenza fisica e / o psicologica.

Con i reclami, la benzodiazepina a lunga durata d’azione è raccomandata nei pazienti con le seguenti indicazioni:

 • Gravi disturbi del sonno come l’insonnia in corso
 • Disturbi d’ansia
 • Epilessia
 • Dipendenza
 • Concentrazione

Alte dosi di benzodiazepine necessarie

Nella cura dell’hospice viene applicata la sedazione palliativa.

Con la sedazione palliativa, il medico prescriverà farmaci come le benzodiazepine che stimolano la sonnolenza.

Le benzodiazepine colpiscono il sistema nervoso centrale e di solito hanno una durata d’azione più breve.

Gli effetti collaterali delle benzodiazepine spesso causano effetti sedativi.

Nei pazienti anziani, dosi più elevate di benzodiazepine non sono raccomandate.

Pertanto, si raccomanda di assumere benzodiazepine in una possibile dose bassa.

I sonniferi (benzodiazepine) con un effetto più forte (metaboliti attivi) causano sintomi di astinenza come:

 • Dipendenza
 • Amnesia antrograda
 • Paura
 • Sonnolenza la sonnolenza
 • Concentrazione
 • diminuzione delle capacità di guida

Gravi disturbi del sonno

Tutte le benzodiazepine sono farmaci che sono spesso prescritti per l’insonnia più duratura o altre condizioni psichiatriche.

Chiamiamo questa “terapia cognitivo-comportamentale”.

Il che significa che ci sono almeno due antidepressivi compatibili, dal momento che il farmaco non è stato vano.

Vengono quindi documentate reazioni paradossali come la diminuzione del sonno profondo, l’ansia e la funzione cognitiva.

Raccomandazioni di dosaggio

La dipendenza avrebbe un impatto negativo sui pazienti che assumono benzodiazepine, quindi differisce dalle benzodiazepine in quanto e quale tipo di benzodiazepina si raccomanda di usare.

Diazepam: Una variante meno forte di benzodiazepina viene utilizzata per l’insonnia, l’ansia e il rilassamento dei muscoli, ma lo rende anche sonnolento.

Oxazepam: La benzodiapina più mite viene utilizzata contro i disturbi d’ansia che non rispondono ad altri farmaci.

Temazepam: simile al diazepam, la durata dell’azione è di 8-10 ore

Lorazepam – è una delle benzodiazepine più forti sul mercato della droga.

buono contro l’ansia e cose come l’astinenza da alcol.

Acquista qui le tue alternative a questo farmaco!

Team di ricerca chimica

Siamo un team di chimici pluripremiati che seguono una guida multidisciplinare.

Per tutti i tuoi farmaci o benzodiazepine che sono stati testati in laboratorio dai nostri chimici esperti.

Senza che ti venga prescritto nulla, puoi acquistare le tue benzodiazepine da noi.

In ogni caso, si consiglia di iniziare con una dose bassa per scoprire le dosi raccomandate quando si utilizzano benzodiazepine.

TUTTI I PRODOTTI CHIMICI DI RICERCA O LE BENZODIAZEPINE CHE VENDIAMO NON SONO PER IL CONSUMO, MA PER SCOPI DI RICERCA.

 

 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ritalin-vervanger
AL-LAD KOPEN

COMMENCER À SHOPPING

Visitez notre magasin et découvrez par vous-même la commodité de l'équipe de recherche chimique!

fr_FR