KLIK HIER


LET OP!

Dit product is enkel bestemd voor onderzoeksdoeleinden.
Deze producten zijn niet voor menselijke consumptie.​
Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen.
De producten kunnen irritatie van de ogen veroorzaken.

Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Bij contact met de ogen:

Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen.

Bij contact met de huid:

Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep.

Bij inademing:

Veel Frisse lucht halen en rustig blijven.
Een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Veiligheidsaanwijzingen:

Niet blootstellen aan hittebronnen.

Overige Informatie:

Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur.
Sla het op in een goede verpakking uit de zon.
Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Een goede stabiliteit van bijvoorbeeld blotters:
Kan bij bovengenoemde condities tot 2 jaren duren.​

Meer informatie is hier te vinden:

CONTACT EN FAQ

KLIK HIER

Research Chemicals

LET OP!

Dit product is enkel bestemd voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.​

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen.
Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen:

Bij contact met de ogen:
Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen.

Bij contact met de huid:
Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep.

Bij inademing:
Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Niet blootstellen aan hittebronnen.

Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Een goede stabiliteit van de blotters bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.​

Aanbieding!

O-DSMT Pellets

CAS: 80456-81-1.

Welkom op de site van het Research Chemicals team (RCT).
De research chemicals die wij op deze site aanbieden zijn door een onafhankelijk lab getest waardoor onze hoogwaardige O-DSMT een eerlijke prijs heeft.
De verstrekte informatie die je op onze website kunt vinden over O-DSMT is niet bedoeld voor menselijke consumptie, maar uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden.
Ga niet voor eigen proefkonijn spelen met research chemicals!

Love & Peace

25.00399.00

research-chemicals-kopen-online

Prefer to see prices in a different currency?

Reset

Labresultaat en product informatie van O-DSMT Pellets

O-DSMT PELLETS

Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle O-DSMT ? Dan ben je bij RCT aan het juiste adres. O-DSMT (O-Desmethyltramadol en desmetramadol) is een actieve metaboliet van tramadol. Inname van O-DSMT kan ervoor zorgen dat je spieren meer ontspannen, je pijn verlicht wordt, je depressies verminderen en je een euforisch gevoel krijgt. In tegenstelling tot tramadol is O-DSMT minder stimulerend en voelt het meer als een traditioneel opiaat.

Onze O-DSMT pellets zijn opioïde stoffen die niet geschikt zijn voor menselijke consumptie. Onze pellets mogen enkel gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden. Wij, het Research Chemicals Team, zijn niet verantwoordelijk voor het onjuiste gebruik van dit product.

O-Dsmt Pellets

Kwalitatieve en veilige O-DSMT :

RCT ( Research Chemicals Team ) is ondertussen al verschillende jaren actief in de designerdrugsbranche. Hierdoor zijn onze producten steeds van de hoogste kwaliteit en veilig in gebruik, mits de doeleinden van de producten gerespecteerd worden door de gebruiker. Wij bieden jou steeds de hoogste kwaliteit voor de beste prijzen. Al onze producten ondergaan eerst een kwaliteits- en zuiverheidscontrole, alvorens ze verkocht worden.

Al onze producten hebben een uitleg met de lab resultaten en een uitgebreide omschrijving die beschikbaar is in een PDF. Deze kan je steeds vrijblijvend downloaden op onze website.

 

Veilige en officieel geteste producten :

De producten die je bij ons bestelt worden eerst getest in een onafhankelijk laboratorium. Op onze website vind je voor elk product een PDF terug. Deze PDF kan je vrijblijvend downloaden en bevat zowel een uitgebreide omschrijving van het product, als al de lab resultaten.

Omdat al onze producten getest worden in een onafhankelijk lab, kunnen wij jou verzekeren dat onze O-DSMT van hoge kwaliteit is en alle juiste, werkende ingrediënten bevat. Onze producten zijn enkel bestemd voor onderzoeksdoeleinden en niet geschikt voor consumptie door de mens.

O-Dsmt Pellets

Legaal en vlot geleverd :

Designer drugs, zoals O-DSMT, zijn als maar meer (legaal) te verkrijgen op het internet. Hierdoor worden deze designer drugs vaak op recreatieve wijze gebruikt, echter is O-DSMT niet geschikt voor menselijke consumptie. Ondanks hun legale karakter, worden onze O-DSMT pellets steeds op een zorgvuldige en discrete manier getransporteerd. Dit gebeurt snel en veilig via PostNL. Na levering kan je je O-DSMT het best bewaren in een droge omgeving op kamertemperatuur.

De reasearch chemicals die je bij ons bestelt worden bij verzending eerst in een klikzakje gedaan. Daarna gaan ze in een seal bag. Tot slot gaan ze in een mylar zak die ingespoten wordt met een anti-honden spray. Zo garanderen wij jou een veilige verzending.

Elk pakketje wordt door ons voorzien van een tag. Doormiddel van zo een tag kunnen pakketjes die langer dan gemiddeld onderweg zijn makkelijk opgespoord worden. Op deze manier kunnen wij jou verzekeren dat er geen pakketjes verloren raken.

Heb je je bestelling voor 16:00u geplaatst? Dan heb je je pakketje de volgende dag al in huis !

 

Vlot en veilig besteld :

Bij ons kan je als nieuwe klant veilig en snel een eigen account aanmaken op onze website. Dankzij zo’n account kan je steeds op een makkelijke en veilige manier jouw Research Chemicals kopen. Voor al onze producten garanderen wij de hoogste kwaliteit en bieden wij jou de eerlijkste prijs.

Onze Research chemicals zijn makkelijk te betalen met je creditcard, met iDeal, in Bitcoin of via een bankoverschrijving. Zo ben je steeds verzekerd van een vlotte en veilige betaling.

O-Dsmt Pellets

 

Wat zijn de risico’s van O-DSMT ?

Research chemicals, zoals O-DSMT, zijn enkel te gebruiken voor onderzoeksdoeleinden. De rechtstreekse inname van deze research chemicals kan negatieve gevolgen hebben. Houd je dus steeds aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften en vermijd contact met ogen, huid en luchtwegen.

Indien O-DSMT gebruikt wordt als pijnstiller, mag dit nooit in combinatie met alcohol zijn. Drink dus geen alcohol wanneer je O-DSMT inneemt.

 

Hoe zit het met de wetgeving omtrent research chemicals ?

Onze O-DSMT pellets mogen enkel door personen ouder dan 18 jaar gekocht worden. Wij leveren niet aan personen jonger dan 18 jaar.

De wetgeving omtrent designer drugs verschilt heel erg van land tot land. In Nederland is het niet verboden om in het bezit te zijn van research chemicals. Ook in Duitsland is het niet erkend als een gevaarlijke stof. Echter geldt ook hier : RC’s zijn niet geschikt voor menselijke consumptie !

We raden je aan om eerst grondig de wetgeving te lezen die in jouw land van kracht is omtrent de aankoop van deze producten. Zo ben je ervan verzekerd dan je niet met vervelende problemen te maken krijgt.

 

Hoe kan ik veilig O-DSMT gebruiken ?

  • Zorg voor een gezonde omgeving : Zorg steeds voor een goede verpakking. Plaats de O-DSMT in een gezonde omgeving op kamertemperatuur waar het niet aan hittebronnen blootgegeven wordt. Houd het product altijd buiten het bereik van kinderen !
  • Gooi het product niet weg in het milieu : Het lozen van onze research chemicals in het milieu kan negatieve gevolgen voor mens en milieu veroorzaken.
  • Houd het product steeds uit de buurt van de huid: Onveilig gebruik van O-DSMT kan ervoor zorgen dat er irritatie aan de huid optreedt. Bij contact met je huid dien je steeds de huid grondig te reinigen met voldoende water en een Ph-neutrale zeep.
  • Vermijd contact met je ogen : Onveilig gebruik van O-DSMT kan ervoor zorgen dat er irritatie aan de ogen ontstaat. Bij contact met je ogen dien je steeds je ogen grondig te reinigen met voldoende water. Indien van toepassing verwijder je ook best je contactlenzen.
  • Vermijd inademing : Een inademing van O-DSMT kan een irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
  • Niet gebruiken voor persoonlijke consumptie : O-DMST is enkel geschikt voor onderzoeksdoeleinden. Persoonlijk gebruik van dit product van negatieve gevolgen hebben.

    Zit je nog met vragen ? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “O-DSMT Pellets” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse?

Naast bovenstaand artikel hebben wij nog meer interessante producten, bekijk ze snel en voeg deze toe aan je winkelmandje!

nl_NL