RESEARCH CHEMICALS TEAM BLOG

research chemicals belgie

Inhoudsopgave

Research chemicals Belgie

De laatste jaren is het woord research chemicals steeds meer in opkomst, maar wat is dit nu eigenlijk en is het wel legaal?

In deze blog wordt er meer uitgelegd wat research chemicals nou precies zijn evenals een betrouwbare website waar u deze voor onderzoeksdoeleinden kunt bestellen!

De research chemicals zijn te krijgen in kristallen, blotters, pellets en poeder. U kunt onze site bezoeken voor meer informatie over deze producten.

Research Chemicals Belgie kopen? Bestel nu! 

Inhoudsopgave over research chemicals Belgie kopen

 • Wat zijn research chemicals Belgie?
 • Designerdrugs, legaal maar is het ook veilig?
 • Voorbeelden van nagemaakte designerdrugs
 • Is het mogelijk verslaafd te raken aan designerdrugs?
 • Research chemicals Belgie kopen 
 • Welke research chemicals Belgie bieden jullie aan?
 • Ik heb research chemicals Belgie besteld, hoe gaat dit nu in zijn werk?
 • Welke betalingsmogelijkheden zijn er met het kopen van research chemicals Belgie?
 • Risico’s en veiligheid bij het kopen van research chemicals Belgie
Research Chemicals Belgie Aangetekende Verzending Eerlijke Prijs Etizolam Pellets 1P Lsd

Wat zijn research chemicals Belgie?

Het gaat om stoffen die een psychoactieve werking hebben, ze staan ookwel bekend als designer drugs, NPS (nieuwe psychoactieve stoffen) en RC’s oftewel research chemicals Belgie

De stof kan bestaan uit iets wat sinds kort is ontwikkelt, of al een bestaande stof die nu wordt gesynthetiseerd.

Een research chemical bestaat uit nieuwe psychoactieve stoffen. Deze nieuwe psychoactieve stoffen worden een research chemical genoemd. 

De chemische structuur lijkt op die van verboden stoffen en andere drugs. andere drugs zoals Cocaïne of XTC.

Enkele voorbeelden van research chemicals Belgie zijn: 4-mmc, 4-fa, 3-mmc en synthetische wiet valt hier ook onder.

Een van de redenen waarom deze designer drugs, of research chemicals Belgie, worden gemaakt is zodat illegale stoffen op een legale manier verkrijgbaar worden.

Echter gaat het niet om de echte illegale drugs maar een legale stof die ontwikkelt is en qua structuur en werking er erg op lijkt. Ondanks de meeste nu legaal zijn, zijn ze wel bezig om de wetgeving hierom aan te passen.

Research chemicals zijn vaak te verkrijgen in pellets, blotters, poeder en kristallen.

Research chemicals kopen? Bestel ze nu!

Designerdrugs, legaal maar is het ook veilig?

Op feesten en festivals worden er steeds meer designer drugs verkocht en gekocht.

Hoe een paar jaar terug ketamine en xtc het populairst waren, zo opkomend zijn de nieuwe designerdrugs. in 15 jaar zijn er ongeveer 900 nieuwe soorten designer drugs op de markt gekomen.

Omdat deze middelen zo nieuw zijn, snel gemaakt kunnen worden is er nog vrij weinig bekend over de lange termijn risico’s.

Deze risico’s zijn wel bekend:

 • 3-mmc en 4-mmc hebben een hoog risico om verslaafd aan te raken
 • Bij middelen de lijken op amfetamines komen vrijwel dezelfde risico’s aan bod; hoge hartslag, oververhitting, misselijk, hoofdpijn en slapeloosheid
 • Bij synthetische cannabis (spice) kunnen hartkloppingen, hallucinaties, braken, gevaarlijk hoge bloeddruk en paranoia zich voordoen
 • Hoofdpijn
 • Hartkloppingen of een onregelmatige hartslag
 • Misselijkheid, honger onderdrukt of braken
 • Bij bepaalde soorten een hoge verslavingskans omdat de dip zo extreem is, dat iemand wil bijnemen
 • Gevaar in doseringen omdat het middel zo nieuw is

Voorbeelden van nagemaakte designer drugs

4-mmc (miauw miauw) en 3-mmc (poes)

Deze stoffen waren de afgelopen jaren erg populair. 

Deze middelen zijn het meest verwant aan amfetamine, beter bekend als speed.

Men beschreef het gevoel als een combinatie van ecstasy, speed en cocaïne.

Mensen ervaarde een oppeppend gevoel gepaard met euforie.

Beide stoffen hebben een groot risico om verslaafd aan te worden en gebruikers voelen zich best blij als ze drugs gebruiken.

De na effecten wanneer deze middelen uitwerken zijn zo groot dat mensen steeds maar willen bij nemen om het goede gevoel te behouden.

4-mmc is ook illegaal en staat op de Opiumwet, bij 3-mmc is dit nog niet het geval maar hier is de tweede kamer wel mee bezig.

4-fmp, 4fma en 4fa

Een van de populairste vervangers van xtc de laatste jaren is 4fmp, echter werd deze stof verboden in 2017.

Na dit verbod kwam de nieuwe stof 4fma op de markt, het is chemisch vrijwel identiek aan zijn voorgangers maar nog niet illegaal.

De effecten hiervan zijn erg te vergelijken met ecstasy.

Gebruikers geven aan zich liefdevol, sociaal en scherp te voelen. Net als bij ecstasy komt dit middel ook vrijwel met dezelfde bijwerkingen; slapeloosheid, oververhitting, moeite met plassen en misselijkheid.

Benzofury oftewel 6-APB

Benzofury is een sterke stimulant, mensen die heb hebben gebruikt beschrijven het als een sterkere en langer durende vorm van ecstasy. De trip kan ongeveer 6 tot 12 uur duren.

2-CB

Een ander populair middel is 2CB. Dit middel wordt gebruikt om te trippen, een psychedelisch effect te ervaren.

Een gevaar bij dit middel is dat er snel te hoog gedoseerd kan worden wat van een leuke trip zo kan omslaan naar een bad trip of psychose.

Is het mogelijk verslaafd te raken aan designer drugs?

Bepaalde soorten designerdrugs kunnen erg verslavend zijn, zoals al eerder genoemd is 3-mmc een van de designerdrugs met het hoogste verslavingspercentage.

Naast dat iets lichamelijk verslavend kan zijn, kan dit natuurlijk ook geestelijk. Steeds meer mensen komen in een detox of verslavingskliniek terecht na teveel gebruik van designerdrugs.

Research chemicals kopen in Belgie

Wanneer u denkt ik wil research chemicals Belgie kopen voor onderzoeksdoeleinden bent u bij ons, research-chemicals-team.eu aan het juiste adres!

Wij bezorgen ook naar België, en natuurlijk kunt u ook research chemicals kopen Nederland gebruiken om te bestellen.

Wanneer u op onze site komt nadat u heeft gezocht research chemicals kopen Nederland zit u goed, naast Nederland bezorgen wij ook naar andere landen voor een eerlijke prijs.

Met research chemicals Belgie kopen is het belangrijk te weten wat u koopt, en dit niet zomaar te gebruiken.

Bij ons is het belangrijk dat de klant voorop staat, wij zullen ervoor zorgen dat u een goede kwaliteit krijgt via onze leveranciers.

Wij verkopen research chemicals en geen illegale drugs!
Wel willen wij benadrukken dat onze research chemicals niet voor menselijke consumptie is en alleen voor onderzoeksdoeleinden!

Wij hebben een groot assortiment met producten voor een eerlijke prijs en hanteren de beste kwaliteit. Wij streven ernaar om bij u volle tevredenheid te verkrijgen bij onze producten voor een eerlijke prijs.

Al onze producten worden eerst nagekeken in het lab, zodat wij en vooral u er van verzekerd bent dat u voor die eerlijke prijs ook nieuwe kb kwaliteits- producten krijgt. Wij verkopen veel verschillende soorten drugs.

Research chemicals kopen? Bestel ze nu! Wij leveren de beste kwaliteit

Algemeen Verdoofd Gevoel Laatste Bestelling Product Eerlijke Prijs Producten Gratis Aangetekende Verzending Eerlijke Prijs Eerlijke Prijs

Welke research chemicals Belgie bieden jullie aan?

Wij hebben een ruim assortiment van research chemicals.

Wij bieden onze producten aan in de vorm aan van poeder, pellets, kristallen en blotters. Onze producten kunt u makkelijk vinden bovenin de site, wanneer u iets specifieks zoekt kunt u het gewenste product bovenin de zoekbalk intikken. Wanneer u op een van de producten heeft gedrukt zult u alle desbetreffende informatie over het product vinden.

Wanneer u op een artikel drukt kunt u dit gemakkelijk toevoegen aan uw winkelmand. Als u nog verder wil kijken kunt u nog rustig verder kijken op de website en de producten blijven in uw mand.

Wij bieden kristallen, blotters, pellets en poeder aan, wij bieden een betrouwbaarheid bij al onze klanten. U kunt ook kijken bij de review van een product of de FAQ wanneer u toch twijfelt. Kom u er alsnog niet uit? Dan bent u altijd welkom om ons een email te sturen, wij kunnen u dit aanbieden omdat klanten bij ons op nummer 1 staan.

Wanneer u bij ons iets hebt besteld en ontvangen mag u altijd uw ervaringen mededelen! Wij doen ons best goede producten voor een eerlijke prijs aan te bieden, en waarderen het wanneer wij feedback krijgen.

Ons aanbod in research chemicals Belgie

Er zijn ondertussen zoveel verschillende soorten research chemicals Belgie dat het voor ons niet mogelijk is om alles aan te bieden.

Om die reden bieden wij alleen de populairste aan. Een andere reden van ons aanbod is onze kwaliteitsgarantie. Onze laboranten weten precies hoe de stoffen in elkaar zitten en zorgen daarom voor een hoogwaardige kwaliteit, die helaas bij sommige andere vendors verloren gaat door een te groot aanbod.

Op deze manier zit er voor ieder wat wils tussen om te onderzoeken. Wij bedrukken nogmaals dat onze research chemicals Belgie alleen voor onderzoeksdoeleinden zijn en niet voor menselijke consumptie!

Momenteel is dit ons aanbod:

1cP-LSD 100MCG Blotters

1P-LSD 100MCG Blotters

2-FDCK Powder

2-FMA Crystal

2-METHYL-AP-237.HCL Crystal

3-FPM Powder

3-MMC Crystal

3-MMC Powder

4-FMA Powder

4F-MPH Powder

5-CL-ADB-A Powder

5F-MDMB-2201 Powder

6-APB (succinate) Powder

AL-LAD 150MCG Blotters

A-PHP Powder

A-PiHP Crystal

Clonazolam Pills 1MG

Clonazolam Powder

Clonazolan 0,5MG Blotters

Diclazepam Pills 2,5MG

Diclazepam Powder

Ethyl-Hex Crystal

Ethyl-Hex Powder

Ethyl-Pentedrone (NEP) Crystal

Ethyl-Pentedrone (NEP) Powder

Etizolam 1MG Blotters

Etizolam Pills 1MG

Etizolam Powder

JWH-210 Powder

LSZ 100MCG Blotters

MDPHP HCL Powder

O-DSMT Powder

 

Research chemicals kopen? Bestel ze nu!

Ik heb research chemicals Belgie besteld, hoe gaat het nu in zijn werk?

Wanneer u bij ons voor 16:00 besteld heeft u het de volgende dag via postnl nog in huis! Postnl is een van de betrouwbaarste bedrijven als het gaat om snelle verzending.

Tot op heden hebben wij ook nooit problemen gehad met het bedrijf postnl en streven er naar dit zo te behouden. Besteld u na 16:00 verzenden wij het de volgende dag meteen met de post.

Dankzij postnl worden uw producten snel geleverd na het verzenden.

De verzendkosten bedragen 5 euro per bestelling. Het is niet mogelijk om verzendings voorkeuren aan te geven.

Wanneer u vanuit Belgie of Luxemburg besteld kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat uw bestelling binnen met de post is.

Wanneer u iets bij ons heeft besteld krijg u een bevestigingsmail binnen. Wanneer u deze nog niet heeft ontvangen kijk dan eens in de spambox.

U krijgt alleen een track en trace bij bestellingen boven de 500 euro. Dit doen wij omdat dit vanuit onze eigen verzekering doen.

Bij bestellingen onder dit bedrag zal er dus geen track en trace mogelijk zijn. Zit u wel boven dat bedrag, stuur ons dan een email om uw track en traceren te krijgen, wij sturen dit namelijk niet automatisch door.

Wanneer u het product heeft ontvangen maar u wil het toch retour doen, kan dit helaas niet. Omdat een bestelling bij ons uit chemicaliën bestaat zou het niet veilig zijn om dit retour te ontvangen en weer te verkopen.

Het kan zo zijn wanneer het met de feestdagen drukker is en de postkantoren gesloten zijn uw bestelling vertraging oploopt. Wij vragen om deze reden dan ook uw begrip en waardering.

Wij doen niet aan aangetekende verzending of het verzenden naar een pick up point
Research Chemicals Kopen Research Chemicals Kopen Nederland Eerlijke Prijs Producten Eerlijke Prijs Eerlijke Prijs

Welke betalingsmogelijkheden zijn er bij het kopen van research chemicals Belgie

Om een zo ruim mogelijk publiek te hebben hanteren wij verschillende betalingsmogelijkheden. Wij hebben:

 1. bankoverschrijving
 2. bitcoin en monero
 3. Ideal
 4. Sofort
 5. Giropay
 6. Creditcard

Dit zijn geen illegale drugs

Wij zijn een van de weinige vendors die monero als betaling aanbieden in tegenstelling met andere vendors van research chemicals. Wanneer u een bestelling maakt ziet u de betalingsmogelijkheden waar u dan uit kunt kiezen. Let wel op, afhangend vanuit welk land u komt kan het wat langer duren. Wacht daarom eerst 5 werkdagen af, hoort u nog niks van ons dat kun u ons een bericht sturen.

Risico’s, rechten en veiligheid bij research chemicals Belgie kopen

Wanneer u de research chemicals Belgie ontvangt kijk dan eerst of genoeg voorzorgsmaatregelen heeft getroffen. Hiermee bedoelen wij dat het belangrijk is een beschermende bril te dragen en handschoenen.

Wanneer u per ongeluk stof van de kristallen of pellets op of in uw ogen krijgt spoel dit dan meteen uit onder een lopende kraan. Wanneer u deze stoffen inademt kan dit risico’s met zich mee brengen zoals ademklachten of een andere reactie.

Onze onderzoekers in het lab zorgen er voor dat u de meest pure producten per post krijgt

Wanneer u uw bestelling binnen heeft is het niet de bedoeling dat u dit gaat door verkopen. Wij verkopen uitsluitend en alleen research chemicals voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Cookies & privacy

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies voor marketing doeleinden. Wij proberen de cookies zo min mogelijk te gebruiken en zullen nooit gebruik maken van uw privé gegevens. Wij gebruiken cookies. Wij gebruiken cookies op onze website.

Wanneer u dit toch niet fijn vind kunt u ons altijd een bericht sturen zodat we de gegevens verwijderen en u er extra van verzekerd bent dat u ons kunt vertrouwen en uw rechten voorbehouden.

Wij doen dit uit waardering en kijk op onze klanten, die staan voor ons op nummer 1.

Bestelling Verkopen Bestelling Vergelijking Verzendkosten Eerlijke Prijs Verzendkosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ritalin-vervanger
AL-LAD KOPEN

BEGIN MET SHOPPEN

Bezoek onze winkel en ervaar zelf het gemak van het Research Chemical Team!

nl_NL